top of page

LOVE IS KITSCH

 

 

Love is Kitsch és el resultat d’un procés d’experimentació amb objectes de decoració trobats a casa de la meva família. En descontextualitzar-los del seu ambient i col·locar-los junts vull reflexionar sobre l’AMOR, la fabricació en sèrie i la convivència. L’objectiu era transformar el rebuig que sento - o l’atracció fatal -   cap aquets objectes. Durant la recerca de “la forma” vaig entendre que tots i cada un d’aquets elements representava un acte d’amor. Aquests objectes són records en un “present” continu i  per molts de nosaltres formen part del decorat de la nostra vida, ens agradi o no.

 

Quan la generació nascuda a la postguerra amb pocs recursos va poder acumular ho va fer amb moltes ganes. Aquets objectes apel·len a la innocència i la fantasia que no varen tenir durant la infantesa. Consider que el segle XX representa el començament de la gran escalada a l’acumulació d’objectes low cost que va esclatar en els pisos de protecció oficial com una fantasia aleatòria i maximalista amb múltiples materials, formes i colors.  I ara ens preguntem:  Què hem de fer amb tot això?

 

Per altra banda, la decoració de les cases va ser i encara és en molts casos un territori de decisions femenines. Aquesta peça és també un homenatge a totes ses “tietes” estimades, els seus tapetes i figuretes.

 

Escultura de 3 x 3 m. Fusta, tapetes i altres materials. 

Palma. 2018
 

bottom of page